Lean met een Hart

 

“Whenever there is fear, you will get wrong figures”. –
W. Edwards Deming

Lean en werkgeluk? Hoe gaat dat samen?

  • Wil je graag meer efficiency in jouw organisatie?
  • Zie je kansen maar kun je ze niet verwezenlijken?
  • Wil je meer tijd om te doen wat je écht belangrijk vindt?

Als deze vragen je bezig houden, heb je vast wel eens van Lean Leadership gehoord.
Ken je de voordelen van Lean?
In een notendop:
‘het toevoegen van waarde, door de klant centraal te stellen en het elimineren van verspillingen’.
Misschien heb je nog niets met Lean gedaan en ben je benieuwd wat Lean kan betekenen in jouw organisatie. Je stelt je open voor nieuwe inzichten. Maar het kan ook zijn dat Lean gedeeltelijk is ingevoerd op bepaalde plekken in je organisatie. Het resultaat is in jouw ogen nog wel onvoldoende. Ook merk je dat Lean ten koste gaat van je werkplezier.
Je weet wat je wilt en dat is meer efficiëntie en meer voldoening. En natuurlijk uiteindelijk werkgeluk! Graag wil je zicht op de volgende stap, zowel zakelijk als persoonlijk.

De vraag is altijd: waar laat jij kansen liggen waardoor je minder effectief bent dan je kunt zijn? Dit is precies de vraag die centraal staat in de 3-daagse training ‘Lean met een Hart’.
Samen met Alexander van der Krieken, Lean Master, heb ik een samenwerking op touw gezet. Wij combineren onze krachten om zowel vanuit het proces als vanuit jouw authentieke stem inzicht te krijgen hoe jij je kunt ontwikkelen zodat je je eigen verwachtingen overtreft!
Natuurlijk doen we de naam van de training eer aan, met schwung en op speelse wijze ga je aan het werk met je eigen casuïstiek. Als je plezier hebt, sta je open, gaat informatie stromen en boek je resultaat!

De training is voor leiders of managers van teams die hun bedrijfsvoering willen optimaliseren. Je wilt graag zicht hoe Lean je daarbij kan helpen én tegelijkertijd werken aan je eigen persoonlijke effectiviteit. Dus je zet zowel bedrijfsmatig als persoonlijk stappen in je ontwikkeling.

Dag 1 en 2:

  • De 6 elementen van de Lean filosofie,  de 3 lagen van Lean, de bouwstenen voor een optimale bedrijfsvoering en de Lean behaviours.
  • Inzicht in jouw persoonlijke script; hoe ben jij geprogrammeerd? Wat zijn je ‘drivers’ en wat zijn je belemmeringen?
  • Uitwerken van een persoonlijke casus
  • Omgaan met weerstand en feedback geven

Dag 3:

  • Reflectie op je effectiviteit. Welke resultaten heeft het je opgeleverd? Wat zijn je volgende stappen?

Data:

In overleg

Kosten:
de kosten voor deze eenmalige én unieke training zijn EUR 2.395,– ex BTW en incluis persoonlijke intake vooraf. Verder is koffie, thee en lunch inbegrepen evenals naslagmateriaal. Bij aanmelding van meerdere personen van hetzelfde bedrijf, krijg je 15% korting en is de prijs geen EUR 2395,– maar EUR 1.995,– ex BTW per persoon.

We rekenen op ca. 10 deelnemers, max 15.
We hopen op een diverse populatie (functies, opleidingsachtergrond, gender) omdat de verschillende achtergronden van de deelnemers (en hun diverse bedrijven en organisaties) enorm versterkend werkt.

Meld je aan via dit formulier.