Bezielingstocht voor teams

Wil je werken aan nieuw leiderschap?
Wil je financiële resultaten boeken met je team?

Maak dan met je team een Bezielingstocht.
Bouw aan gezamenlijke ervaringen, verruim perspectieven en verbind op een dieper niveau.
Door de combinatie van lichamelijke beweging, coaching en inspirerende oefeningen creëer je diepere verbinding met elkaar. Je komt tot nieuwe doelen waarmee je je strategisch plan verscherpt.
Beweeg versneld door de teamfases heen en ervaar de effectiviteit van het high performing team.

Voor wie?

De bezielingstocht is een uitgelezen kans voor MT’s of projectteams die een doorbraak willen maken in de samenwerking, hun grenzen willen verleggen én financieel resultaat willen halen. Alles met een flinke dosis plezier erbij.
Samen met twee ervaren coaches, Paul en Dorine, maak je beide dagen een prachtige wandeltocht.
Paul Smilde is master coach en business innovator.

We maken onderling afspraken over de lengte van de tochten. Die kan variëren van 10 km tot zelfs twee dagen van 25 km voor de echte liefhebber.

Wat gaan we doen?

We gaan met elkaar op pad door de natuur. Dat kan Brabant zijn maar ook in andere delen van het land hebben we prachtige tochten uitgewerkt. Zo zijn we in de duinen bij Schoorl ook erg goed bekend.
Met onze tochten kom je op inspirerende plekken waar je nog nooit bent geweest. Ook mentaal kom je op nieuwe sporen.

De eerste dag verzamelen we om half 10 ’s ochtends.
We maken kennis onder het genot van koffie of thee en starten de tocht. Tussendoor pauzeren we en gaan in op de opeenvolgende stappen van de COCKTAIL-methode. We brengen hoofd, hart en buik met elkaar in balans. Je wordt onderweg gecoacht, je bespreekt thema’s en je doet oefeningen. Geregeld stoppen we om te consolideren wat naar boven gekomen is.
’s Avonds is er een gezamenlijk diner en een bezielend avondprogramma.
De tweede dag starten we om 9.00 uur en nemen om 16.00 uur afscheid van elkaar.
Er staat dan een bezield team dat mentaal gevoed is. Je hebt een rugzak aan concrete plannen en ideeën. Het team heeft veel zin om met elkaar de plannen uit te gaan werken.

Op beide dagen wordt er voor een gezonde lunch gezorgd.

Ik heb nog nooit in een Tweedaags Traject zo veel bereikt als tijdens de Bezielingstocht. Het was precies het traject dat wij als team nodig hadden

Harry Platte – Directeur Woningcorporatie Parteon
Harry Platte

Wat levert het op?

Je gaat stevig met elkaar de diepte in waardoor je nieuwe perspectieven op jezelf en in de samenwerking met anderen krijgt. Creatiekracht komt automatisch tot wasdom. Je gaat naar huis met concrete afspraken en acties. Het is een boost aan impact voor het team.

Je investering

Voor deze unieke belevingstocht is je investering EUR 1.295,– p.p. ex BTW. De prijs is incluis ontbijt, diner en lunches op beide dagen.
Natuurlijk krijg je het boek ‘Feeling voor bezieling’ gesigneerd mee naar huis.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem contact met me op.
Wacht niet langer en ontdek waar jouw team toe in staat is!