Bezielingscoaching

Sterke verantwoordelijkheid

Je leidt één of meerdere teams en voelt een sterke verantwoordelijkheid. Je bent gedreven om met je team succesvol te zijn. Soms, koste wat het kost. Dit vergt veel energie want je voelt je vaak onbegrepen. Je kunt meer, maar dat komt er niet uit. Soms vraag je je af of het allemaal wel zin heeft wat je doet. Want, waar doe je het eigenlijk allemaal voor?

Aanhoudende onrust

Je hebt al heel wat bereikt en aan de buitenkant ziet het plaatje er prima uit. Toch knaagt er iets. Je voelt een aanhoudende onrust in je lichaam. Beslissingen vind je steeds moeilijker om te nemen. Je zou je vaker in balans willen voelen.
Meestal gaan deze gevoelens gepaard met fysieke ongemakken. Heb je vaak last van hoofdpijn, vermoeidheid of last van je gewrichten? Slaap je slecht? Voel je je lusteloos?

Voel eens hoe jij NU zit of staat. Waar span je je lichaam? En waarom?

Je zoekt naar het spoor van BEZIELING

Waar je eigenlijk naar zoekt, is het spoor van BEZIELING. Je weet ook dat je dan bij jezelf moet zijn. Het heeft weinig zin om te proberen de wereld om je heen te veranderen.

De vraag is :
HOE ?

Waar je behoefte aan hebt, is ‘guidance’.
Dat jij je eigen antwoorden in je draagt, hoef ik je niet te vertellen. Het lukt je alleen niet om daar op eigen houtje bij te komen. Ik help je richting te geven en de regie te pakken met rake vragen, verdiepende oefeningen en het voorhouden van een spiegel.

Bezielingscoaching

Wanneer je worstelt met de volgende vragen, biedt bezielingscoaching een oplossing.

  • Hoe kom ik dichter bij mijn bezieling?
  • Hoe haal ik meer energie uit mijn werk?
  • Hoe vergroot ik mijn gevoel van welbevinden?
  • Ik ben toe aan een volgende stap; wat wil ik en past bij mij?
  • Hoe boek ik betere resultaten?
  • Hoe krijg ik meer invloed in de organisatie of in het team?
  • Hoe kan ik effectiever omgaan in lastige situaties en met onredelijke collega’s?
  • Hoe kan ik mij beter en zelfbewuster presenteren?
  • Hoe word ik zichtbaarder in de organisatie?

Bezielingscoaching is de opmaat naar een staat waarin je moeiteloos succesvol bent.

In de coachingscyclus krijg je handvatten aangereikt die jou helpen in jouw weg vooruit zodat je levensenergie weer gaat stromen. Jouw positieve functioneren heeft invloed op je omgeving. En of dat je team, je organisatie of je gezin is, het is belangrijk dat jij een hoge mate van welbevinden ervaart. Dan krijg je magnetische aantrekkingskracht en maak je impact!

Is je interesse gewekt? Neem dan contact met mij op. In het eerste gratis intakegesprek (via Zoom of face-to-face) onderzoek ik samen met jou je probleemstelling. Er ligt altijd een vraag onder de eerste vraag. We bespreken de aanpak en stellen vast welk resultaat je beoogt. Belangrijk is dat het ‘klikt’ tussen ons. Ik ontmoet je graag!

De prijs voor een coachingstraject is EUR 2.295,– ex BTW voor vijf sessies van anderhalf uur. Samen werken we aan impact, bezieling en succes. Daarvoor maken we een reis naar binnen. Zodra interne blokkades en krampen opgeheven worden gaat het altijd stromen en boek je resultaat.