Bezielingscoaching

Sterke verantwoordelijkheid

Je leidt één of meerdere teams en voelt een sterke verantwoordelijkheid. Je werkt hard en bent gedreven om met je team succesvol te zijn. Om het succes echt te pakken, word je aan alle kanten uitgedaagd. Dat is logisch maar je merkt dat je vaker dan je lief is over je grenzen gaat. Je worstelt met je team en dus eigenlijk met jezelf. Aan het eind van de dag ben je niet voldaan. Je hebt veel meer in je mars. De vraag is hoe je dat aanboort en naar buiten brengt.

Aanhoudende onrust

Je hebt al heel wat bereikt en aan de buitenkant ziet het plaatje er prima uit. Toch knaagt er iets. Je voelt een aanhoudende onrust in je lichaam. Beslissingen vind je steeds moeilijker om te nemen. Je twijfelt veel. Je zou je vaker in balans willen voelen.
Meestal gaan deze gevoelens gepaard met fysieke ongemakken. Heb je last van hoofdpijn, vermoeidheid of last van je gewrichten? Slaap je slecht?

Voel eens hoe jij NU zit of staat. Waar span je je lichaam? En waarom?

Je zoekt naar het spoor van BEZIELING

Waar je eigenlijk naar zoekt, is het spoor van BEZIELING. Je weet ook dat je dan bij jezelf moet zijn. Het heeft weinig zin om te proberen de wereld om je heen te veranderen.

De vraag is :
HOE ?

Waar je behoefte aan hebt, is iemand die jou aanvoelt en tegelijkertijd een spiegel voorhoudt. Dat is heel logisch. Elke professional die zichzelf serieus neemt, heeft een coach.

Dat jij je eigen antwoorden in je draagt, hoef ik je niet te vertellen. Maar, hoe kom je daarbij?

Ruimte in je hoofd creëren, in contact komen met de wijsheid van je lijf, laagjes afpellen om bij de antwoorden te komen. Dat zijn de ingrediënten van het coachingstraject. Als mentoring nodig is, bied ik dat ook aan. Vaak is het traject een combinatie van beide.

Bezielingscoaching

Wanneer je worstelt met de volgende vragen, biedt bezielingscoaching een oplossing.

  • Hoe boek ik betere resultaten?
  • Hoe krijg ik meer invloed in de organisatie of in het team?
  • Wat wil ik echt neerzetten voor het bedrijf?
  • Hoe kan ik effectiever omgaan met onredelijke collega’s?
  • Hoe kan ik mij beter en zelfbewuster presenteren?
  • Hoe word ik zichtbaarder in de organisatie?
  • Hoe krijg ik vat op het lek aan energie dat ik ervaar?
  • Ik ben toe aan een volgende stap; wat wil ik en past bij mij?

In de coachingscyclus krijg je handvatten aangereikt die jou helpen in jouw weg vooruit waardoor je levensenergie stroomt en je impact maakt. Jouw positieve functioneren heeft invloed op je omgeving. En of dat je team, je organisatie of je gezin is, het is belangrijk dat jij een hoge mate van welbevinden ervaart. Dan krijg je magnetische aantrekkingskracht en creëer je win-wins!

Is je interesse gewekt? Neem dan contact met mij op. In het eerste gratis intakegesprek (via Zoom of face-to-face) onderzoek ik samen met jou je probleemstelling. Er ligt altijd een vraag onder de eerste vraag. We bespreken de aanpak en wat jij graag wilt bereiken. Belangrijk is dat het ‘klikt’ tussen ons. Ik ontmoet je graag!

De prijs voor een coachingstraject is EUR 2.295,– ex BTW voor vijf sessies van twee uur. Natuurlijk gaat een vrijblijvend intake gesprek hieraan vooraf.
Samen werken we aan impact, bezieling en succes. Daarvoor maken we een reis naar binnen. Zodra interne blokkades opgeheven worden en je steeds beter gaat luisteren naar je eigen geluid doordat je ruimte in je hoofd krijgt, gaat het altijd stromen. Dan zorgt voor resultaat.