Verdiepingsslag

Hoe smaakt jouw persoonlijke cocktail?

Voor de derde keer ben ik bij je webinar en steeds maakt het meer indruk’, ‘Ik wil er graag met mijn team mee aan de slag maar eerst wil ik er zelf wat dieper op ingaan’, ‘Ik geniet van het lezen van je boek en jij maakt mij bewust hoe ik mag groeien.’ 

Wat een mooie reacties van enthousiaste lezers van mijn boek. Vandaar de Verdiepingsslag Feeling voor bezieling! En…, er zijn nog enkele plekken vrij om hieraan mee te doen.


Achtweekse cyclus – Verdiepingsslag Feeling voor bezieling
Als je echt aan de slag wilt met je persoonlijke bezieling en daarmee de rijkdom van het boek wilt ervaren, is het fijn als dat samen met anderen kan.
Voor iedereen die geraakt is door het boek en met meer bezieling willen samenwerken, start ik een achtweekse cyclus. De ‘Verdiepingsslag Feeling voor bezieling’ geeft beeld en geluid bij de opeenvolgende hoofdstukken.
Acht dinsdagavonden gaan we met elkaar aan het werk om nog meer gevoel te krijgen bij de inhoud. Hierdoor komen de modellen echt tot leven en maak jij een mooie beweging naar meer bezieling. Dat betekent concreet dat je impact toeneemt.
We gaan online, via Zoom, interactief met elkaar aan de diepte in. Er is alle ruimte om de vragen die je hebt, te stellen.

Waneer?
De data van de ‘Verdiepingsslag Feeling voor bezieling’ zijn:
dinsdagavond 7 sept, 14 sept, 21 sept, 28 sept, 5 okt, 12 okt, 2 nov en 9 nov.
Tijd: 20.00 – 21.30.
Ben je een keer verhinderd? Geen nood! In overleg met elkaar is het mogelijk opnames te maken. Je kunt de sessie dan terugkijken in je eigen tijd.

Wat zijn de kosten?
De prijs voor deze cyclus is: EUR 179,00. (Deze prijs is inclusief BTW).

Doe je mee?
Meld je aan en kom in contact met je bezieling en impact.
(onder deze foto kun je je aanmelden).

Verdiepingsslag

  • Verdiepingsslag

  • Prijs:
  • € 0,00
  • Betaalgegevens