Jackeline Tullenaar – Rector Luzac Eindhoven

Dorines COCKTAIL-methode om tot bezieling te komen sprak me direct aan.’ 

Jackeline Tullenaar

Op het Luzac willen we onze leerlingen graag meer meegeven dan alleen het reguliere schoolprogramma. Ik was op zoek naar een methode die hun tools biedt waardoor ze als krachtige, jonge mensen in het leven staan. 
Dorines COCKTAIL-methode om tot bezieling te komen, sprak me direct aan. 
De lessen van Stephen Covey junior overwoog ik ook, maar vond ik te volwassen. Ik vroeg me af of Dorine, die altijd met volwassenen werkt, zich goed zou kunnen verplaatsen in onze middelbare scholieren. Ze bleek daarin een mooie mix te kunnen maken. 

De samenwerking met Dorine waarbij ze het vak Levenskunde voor het Luzac Lyceum ontworpen heeft, heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ze levert op tijd, pakt de leiderschapsrol en ondersteunt op een bezielende manier de projectleider. 
Ze werkt snel, is professioneel en hakt knopen makkelijk door. Ze verlangt feedback op haar werk en past die toe. Daarnaast kan ze met een lach de zaak luchtig houden. Ik ben erg blij met de samenwerking en het resultaat! Onze eigen Luzac-methode staat. Nu draait de pilot en in 2023/2024 bieden al onze vestigingen Levenskunde aan.