Laurianne Sala – Business Manager bij Progressive

De Cocktail-methode van Dorine is een schot in de roos.

Toen ik samen met twee andere vrouwelijke leiders het Cocktail4Leadership programma startte, twijfelde ik of ik de functie waarin ik zat wilde voortzetten. Ik stuurde een groot team aan. De COCKTAIL-methode van Dorine is een schot in de roos. Tijdens de coachingssessies heb ik veel kunnen leren op het gebied van feedback geven, presenteren, voorbereidingen treffen en gesprekstechnieken. 
Doordat Dorine goed luistert en de kern raakt, werd voor mij duidelijk dat ik mijn kracht in mijn vorige rol niet ten volle benutte. Ik sta graag tussen de mensen in, ben actiegericht en houd van direct succes. Ik ben daarom heel blij dat ik een move heb gemaakt naar de functie van Sales Business Partner. Ik bouw klanten uit en daar gaat mijn energie echt van stromen. 

Door het Cocktail4Leadership traject is ook het onderlinge contact met mijn collega Business Managers van de andere labels versterkt. We hebben intervisie en lunchen geregeld samen. Ik ben erachter gekomen hoe leuk en belangrijk het is om elkaar als vrouwen op te zoeken en te steunen. Ook leer ik enorm van deze twee powervrouwen. Onze meetings zijn echt van meerwaarde omdat we ons herkennen in elkaars thema’s.   

De moonshot thinking sessie met Dorine maakte duidelijk dat vrijheid een hele belangrijke waarde voor mij is. Ik heb actie ondernomen en een stacaravan gekocht midden in het bos aan het strand. Dat maakt mij enorm gelukkig. 

Het Cocktail4Leadership programma heeft me veel opgeleverd. Progressive is een fantastisch bedrijf en ik ben blij dat ik met veel passie mijn functie vervul.