Bezielde zaken – #11 – Eva van Rikxoort – CEO en Founder Thirona

Een echte powerdame, Eva van Rikxoort, PhD, CEO en founder van het snelgroeiende en innovatieve bedrijf Thirona. Thirona is een bedrijf dat door gebruik te maken van AI (kunstmatige intelligentie) de arts in het ziekenhuis weer helpt om arts te zijn. AI is niet eng zoals veel mensen denken maar zorgt er juist voor dat patiënten de optimale behandeling krijgen!
Begonnen als start-up met een kleine, hechte groep is het bedrijf nu een scale-up en dat vraagt veel van Eva’s leiderschap. Hoe groeit Eva in haar rol van CEO? Hoe werkt zij aan bezieling? 

Het lijkt wel of alles Eva komt aanvliegen. In ons gesprek ontdek ik al snel dat zij intuïtief sterk is, zichzelf heel gemakkelijk kwetsbaar toont en snel leert. In Amerika heeft ze haar eerste werkervaring opgedaan en veel geleerd. Een belangrijk inzicht is dat het hebben van succes niet vies is. En om vooral groot te denken. Dat doet ze! In alle bescheidenheid, dat dan weer wel. Wat dat inhoudt en welke letter van de COCKTAIL-methode voor haar het beste proeft, hoor je in deze podcast Bezielde Zaken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.