Als je het hebt over gastvrijheid en heerlijk eten in Eindhoven dan heb je het over Bas Strijbosch van Restaurant 1910. Bas is eigenaar van dit stijlvolle restaurant aan het levendige Wilhelminaplein. Dagelijks is het volgeboekt. Gasten die er eten krijgen een culinaire ervaring. Dat is natuurlijk niet over één nacht ijs gegaan. Het vraagt continu de volledige aandacht van Bas. Was vroeger maar één van de 5000 avonden perfect, nu zijn dat er drie in een week. Dat betekent natuurlijk een hele ontwikkeling. Het gaat niet alleen over hoe Bas het woord perfect interpreteert, maar ook over de transformatie van zijn leiderschap. Je kunt wel raden welke letter van de COCKTAIL-methode voor hem het beste smaakt. Inderaad, de ‘T’ van Thuiskomen. Natuurlijk blijven er altijd verlangens. Is hij klaar voor een Michelin-ster? Bas moet er niet aan denken! Wat staat nog wel op zijn wensenlijst? Luister naar deze Bezielde Zaken en vind ook uit waarom juist zijn kinderen een belangrijke inspiratiebron voor hem zijn.