3 Tips voor verbindende communicatie en extra resultaat

Dit is het tweede filmpje uit de serie van vier “Teamwork makes the dream work”.
Een reeks één minuut filmpjes die je tips aan de hand doen voor het creëren van een sterk en succesvol team. Dit keer drie adviezen die zorgen voor verbindende communicatie waardoor je het beste in elkaar naar boven haalt, je extra resultaat boekt en met meer plezier werkt.

Onder aan deze nieuwsbrief vind je een aantrekkelijke uitnodiging om mijn nieuwe website feestelijk in te luiden.

Versoepeling van de samenwerking

Ik geef je graag drie belangrijke communicatie tips die de samenwerking versoepelen.

  • Wees bewust van je ‘mindset’. Het gaat niet om jouw belang maar om de gezamenlijke uitkomst. Stimuleer anderen door je waardering te laten blijken, bijv. door het geven van een compliment.
  • Sta open. Wees onderzoekend. Zoals Einstein al zei: “Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig”. Dus stel vragen in plaats van je mening te verkondigen.
  • Wees je bewust van je lichaamstaal. Woorden zijn 10.000 jaar oud, lichaamstaal is vele malen ouder en heeft daarom zoveel impact.

Bedankt voor het kijken. En onthoud: praten kunnen we allemaal maar professionele communicatie is een ander verhaal.

Om mijn nieuwe website extra luister bij te zetten geef ik aan één team gratis de workshop “Communiceren met Impact” weg. Deze speciale sessie is voor jouw team geschikt als er veel onderling ‘gedoe’ is en je graag soepeler wilt communiceren. Hierdoor boek je makkelijker resultaat en heb je meer voldoening.

Geïnteresseerd en meer weten? Stuur een mail voor 13 november 2017 naar: info@smileconnects.nl met je motivatie. Ben je de gelukkige? Gezamenlijk zullen we uitzoeken hoe we de workshop gaan insteken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.