Koers houden naar succes

Voilà, het derde filmpje uit de serie van vier “Teamwork makes the dream work”.
Een filmpje van één minuut met tips voor het creëren van een sterk en succesvol team. Dit keer drie adviezen die zorgen voor een krachtige doelstelling waardoor jouw levensenergie gaat stromen. Hierdoor boek je met je team synergie en zet je extra resultaat neer.

Onder aan dit bericht vind je een aantrekkelijke uitnodiging voor één gratis persoonlijk coachingstraject om je ‘op koers te houden’  zodat je meer voldoening en plezier in je werk ervaart. Have fun!

Koers houden naar succes

Maak jij deel uit van een stroperig team? Ervaar jij regelmatig gedoe?
Check dan eens hoe krachtig de doelstelling is.

Ik noem drie voorwaarden die synergie opleveren:

  1. Het doel heeft betekenis voor jou. Dat wil zeggen, je hebt een dieperliggende overtuiging waarom jij dag in, dag uit, doet wat je doet. Wie je in puurste potentie bent, laat je zien door je gedrag.
  2. De doelstelling is uitdagend. Het doel stretcht je. Kijk eens naar krachtige leiders om je heen. Ik noem bijvoorbeeld Ali B. Als hij niet buiten zijn comfort-zone zou zijn gaan, zou hij nog steeds het jongetje van de straat zijn.
  3. Heb plezier!…., een lach en een ontspannen geest brengen het beste in jezelf naar boven.Kortom: als je persoonlijke doelstellingen in lijn zijn met die van je team of bedrijf ben je moeiteloos succesvol en ervaar je flow. Dat wens ik je toe.

Om de introductie van mijn nieuwe website extra glans te geven, biedt SmileConnects gratis één persoonlijk coachingstraject van drie bijeenkomsten aan. Dit speciale traject is voor jou geschikt als je dichter bij je levensenergie wilt komen. Hierdoor zul je in je dagelijkse werkzaamheden meer voldoening en plezier ervaren. Stuur vóór 28 november 2017 een bericht via het contactformulier of via info@smileconnects.nl met je motivatie. Wie weet ben jij de gelukkige.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.