Groeien door Reflectie

Alsjeblieft, het laatste filmpje uit de serie van vier “Teamwork makes the dream work”. De kracht van reflectie staat hierin centraal. December is een mooie periode om terug te blikken alvorens je wensen vorm te geven.

Groeien door reflectie

Wil je groeien en ontwikkelen dan is het essentieel om te reflecteren. Zoals Einstein al zei: “Insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different outcome

3 Tips die je helpen bij reflectie.

  1. Een spiegel, of terwijl een kritische partner die je bewustzijn aanwakkert en je uitdaagt om ‘buiten de lijntjes te kleuren’. Hierdoor verandert je perspectief en daarmee je invloed.
  2. Een open mind. Doe aan meditatie waardoor hoofd, hart en buik met elkaar in verbinding treden. Dit geeft je toegang tot je innerlijke wijsheid en intuïtie.
  3. Maak reflectie tot een vast onderdeel in de samenwerking met anderen. Je zult versteld staan van ieders input.

Dus: kijk in de spiegel, heb een open mind en discipline. Door uit de waan van de dag te stappen, vergroot je je impact en kun je de beste versie van jezelf of je team laten zien.

December is naast de maand van reflectie ook de maand van cadeautjes. SmileConnects geeft je een videofile met meditatie cadeau (zie hieronder). Deze kun je gebruiken om in balans te komen zodat je je innerlijke wijsheid aanboort. Kijk eens hoe dit werkt voor je. Ik ben erg benieuwd. De meditatie is afkomstig van Wilbert Molenaar van www.mbraining.nl

Ik wens je een hele fijne feestelijke decembermaand en veel geluk & voorspoed in 2018.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.