Bezielde Zaken – # 1 – Paul en Dorine

Ben je net als Paul Smilde en ik nieuwsgierig hoe succesvolle leiders een bezielde werkomgeving creëren én resultaat boeken? Wil je weten wat hun sleutel is tot succes?

Onze eerste podcast Bezielde Zaken is online! Elke maand hebben we een gesprek met een bezielde leider uit ons netwerk waarin we op zoek gaan naar hun succes. Afwisselend komen vrouwelijke en mannelijke leiders aan het woord. De branches zullen zo divers mogelijk zijn. Je ontdekt onder andere de drive, waarom ze doen wat zij doen en hoe ze werken aan bezield leiderschap. Hoe maken ze van hun werkomgeving een paradijselijke omgeving? Hoe creëren ze succes?

In deze eerste podcast zullen Paul en ik ons voorstellen. Dat doen we aan de hand van een aantal vaste rubrieken die in elke Bezielde Zaken terug zal komen. De rubrieken zijn ontstaan naar aanleiding van onze boeken die in 2021 uitgebracht zijn. Paul heeft in juni 2021 zijn boek ‘It’s not About You’ gelanceerd. Dorine haar boek ‘Feeling voor bezieling’ is in maart 2021 uitgegeven.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.